професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

Аксесоари за почистванеХигиенни и камериерски колички

Санитарни, хигиенни и камериерски колички за почистване и поддръжка VDM-ИТАЛИЯ. Предназначени за ХОРЕКА канала, промишленост и производство.


Системи за мокро и сухо почистване

Системи за мокро и сухо поддържащо почистване. Разнообразие от материал и размери - мопове, падове, падодържачи, телескопични дръжки и др.


Системи за почистване на прозорци и витрини

Системи за почистване на прозорци и витрини. Разнообразие от размери и материал на средствата. Скуиджита, мечета, абразиви, държачи, скоби, пера, телескопични дръжки и щеки.


Консумативи за почистваща техника

Консумативи за почистваща техника - абразивни падове, търкащи четки с различна твърдост, текстилни и книжни филтри, скоби, колани, накрайници, маркучи и др.


Кърпи за почистване и подсушаване

Различни кърпи за почистване и подсушаване, многообразие от размери и материал - микрофибърни, синтетични, влакнести, мокри, полиестерни, памучни и др.


Кофи и кошчета за отпадъци

Разнообразие от кофи и кошчета за поддържащо почистване на VDM - Italy. Изключителен дизайн и здравина. Изработени от полипропиленов материал с висока плътност, INOX и метал.


Метли и лопати

Метли и лопатки за събиране на отпадъци - твърди, меки, с къс и дълак косъм, различни цветове. Комбинирани комплекти за повишаване ефективността на работа. Различни разцветки и материал.


ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО

Средства за почистване - абразиви, стоманени телчета, гъби с канал, гъби с абразив, попивателни кърпи и др. 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти