професионално
почистване
на обекти
Продукти
Поддръжка и
управление на
обекти
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И
ПОДДРЪЖКА НА
ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

Санитарни консумативиТоалетна хартия

Тоалетна хартия - на ролка, на пачка, хартия за ХО-РЕ-КА канала и търговската мрежа, ЕКО продукти с високо качество на изгодни цени.


Кърпи за ръце

Кърпи за ръце - на пачка и ролка, рециклирани, целулоза, ЕКО продукти с високо качество. Богат асортимент според произхода, дебелина на хартията, пластове и др.


Кухненски ролки

Кухненски ролки - рециклирани, целулоза, ЕКО продукти с високо качество, декорирани с висока абсорбация, предназначени за търговската мрежа, обществени заведения, администрации и производство.


Индустриални ролки

Индустриални ролки - рециклирани, целулоза, ЕКО продукти с високо качество, предназначена за търговската мрежа, обществени заведения, администрации и производство.


Салфетки, носни кърпи и мокри кърпи

Салфетки, носни кърпи и мокри кърпи. Предназначени за битовото домакинство, търговската мрежа, хотели, ресторанти, обществени заведения. Високо качество.


Хартиени покривала и консумативи за ХОРЕКА

Различни видове санитарни покривала, еднократни кърпи, санитарни торбички и консумативи, таблетки, ароматизатори, оцветители за вода и др., свързани с хигиената на търговски обекти, производство и ХОРЕКА.


Течни и твърди сапуни

Различни видове течни и твърди сапуни, различаващи се по аромат, цветове, опаковки, разфасовки и не на последно място предназначение. Подходящи за всички сфери - обществени заведения, администрации, производство и бита.


Ароматизатори

Ароматизатори за въздух - различни грамажи, за моментно впръскване, за електронни арома технологии. Различни аромати и видове в зависимост от производителя.


Чували и торби за отпадъци

Чували и торби за отпадъци - LDPE, HDPE, различни размери и обем. Подходящи за всички сфери - обществени заведения, администрации, производство и бита. 
 
2008 © Copyright by TornadoExpress Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.
 
 
За нас Работа Франчайзинг Клиенти Контакти